Wie zijn wij?

Wij zijn Miriam en Monique; samen zijn we bouwmnu

Op de HTS-Bouwkunde leerden we elkaar kennen. De vriendschap ontstond al vroeg in de opleiding en vele opdrachten werkten we samen. Samen volgden een opleidingsmodule bij het Bauhaus. Het gezamenlijk afstuderen was een logische stap. Na onze studie in Utrecht gingen we ieder ons eigen weg. We hebben gedurende tien jaar met veel plezier in de bouwwereld gewerkt. Bij onder andere aannemers, advies- en architectenbureaus hebben wij een brede kennis van het gehele bouwproces opgedaan. 

In de periode dat we ons eigen huizen kochten en geheel verbouwden, leerden we dat verbouwen van je eigen woning een intensieve en tijdrovende bezigheid is. 

Het combineren van de verbouwing, het maken van de keuzes en het aansturen van de aannemer naast je werk, gezin en je sociale leven, kan stressvol en tijdrovend zijn. Tijdens deze verbouwingen hebben we veel kennis opgedaan en ons goed gerealiseerd, dat je om een verbouwing soepel te laten verlopen, veel baat kan hebben bij iemand die de kennis en ervaring heeft om dit allemaal in goede banen te leiden.

Het aanbreken van 2003 was voor ons het tijdstip om al deze kennis te bundelen en op geheel eigen wijze in de praktijk te brengen. Bouwmnu!

Sindsdien hebben we veel verschillende bouwplannen mogen ontwerpen en verbouwingen mogen begeleiden. In deze jaren hebben we veel ervaring opgebouwd.

Elk huis en elke bewoner is weer anders. Fantastisch om voor iedereen een plan op maat te maken en te zien hoe er aan het einde echt iets staat om trots op te zijn. Zodat de opdrachtgever hier weer jarenlang met plezier kan wonen/werken.

Wij zijn er voor jouw gemak en besparen tijd, geld en ergernis!

Tijd voor de eerste stap!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Hierin kunnen we jouw wensen bespreken en uitleggen hoe wij onze kennis, ervaring en creativiteit kunnen inzetten.

Tijdens dit gesprek maken we tijd om naar het verhaal achter de geplande verbouwing te luisteren.

7 + 15 =